Menu Zavrieť

Tento rok valcuje módny svet koženka a úplet

Spoločnosť BENO dvakrát do roka organizuje módny večer s cieľom predstaviť svojim verným zákazníkom horúce novinky aktuálnej módnej sezóny. Tak to bolo aj v utorok 22. októbra, kedy sa priestory predajne na Mariánskom námestí zaplnili hosťami, ktorí prijali pozvanie na módnu prehliadku jesennej a zimnej kolekcie 2013.

 

Priestor dostali najmä nové značky, ktoré majú v ponuke firmy BENO premiéru. „Ako prvé sme predstavili značky Soccx pre dámy a pre pánov Camp David. Modely týchto dvoch značiek dovážaných z Nemecka sa orientujú na voľnočasovú módu a prezentujú sa hlavne kvalitnými materiálmi, nápaditou potlačou či výšivkou a elegantným zdobením,“ hovorí Vladimír Beňo, majiteľ firmy BENO.

 

Prítomné dámy zaujali najmä modely dámskej ležérnej elegantnej značky Mexx z Holandska, ktorá každý mesiac prináša novú farebnú kolekciu, ale i nové módne trendy francúzskej značky Fred Sabatier, ktorá je povestná svojou originalitou a nevšednosťou. „Pánom boli predvedené modely svetoznámej nemeckej značky Camel. Štýl tejto značky je orientovaný na voľný čas,“ dopĺňa Veronika Štaffenová, nákupca voľnočasovej módy pre firmu BENO. Čerešničkou na záver bola módna prehliadka najnovšej kolekcie exkluzívnej talianskej značky Liu·jo.

 

Zo širokej palety predvádzaných modelov pre ženy prevládali najmä kúsky z úpletu, štrukturovaných materiálov, z kože i kožušiny. Z farieb dominovali modrá, žltá, fialová, i nadčasová biela, čierna či červená. „Zo vzorov dámskej módy na jesenné a zimné obdobie prevláda jednoznačne káro, ale aj retro potlač a zvierací vzor. Z materiálov nechýbajú hrejivé materiály, ako sú vlna, zamat, tvíd a menčester,“ vysvetľuje Bibiána Virdzeková, ktorá má vo firme BENO na starosti merchandising (vizuál predajní).

 

Na tohtoročnú zimu sa, milé dámy, jednoznačne vyzbrojte úpletovými či vlnenými šatami a sakami štýlových strihov. Trendom tejto sezóny sú opäť úzke nohavice kombinované s koženkou, v ktorých bezchybne vyniknú ženské krivky. „Naším cieľom je ponúknuť zákazníkovi vždy najaktuálnejšie módne oblečenie, v ktorom sa bude cítiť príjemne a pohodlne“, dodáva na záver majiteľ firmy.