Menu Zavrieť

Predajňa BENO predstavila kolekciu JAR – LETO 2013

prehliadka 1 2013V utorok 16. apríla sa predajňa Beno na Mariánskom námestí zmenila v podvečerných hodinách na predvádzacie mólo. Konala sa tu módna prehliadka jarnej a letnej kolekcie 2013. „Prehliadku robíme raz až dvakrát za sezónu a odprezentujeme ňou tovar, ktorý máme aktuálne v predajni. Chceme takto vyjadriť vďačnosť našim stálym, ale i novým zákazníkom. Sme radi, že napriek ťažkým časom a predimenzovaným obchodným centrám so širokou ponukou rôznych značiek nám naďalej zostávajú verní,“ hovorí Eva Hýllová z predajne Beno.

prehliadka 2 2013

 

Podvečer plný módy sa niesol v komornom a rodinnom duchu. Svojím vystúpením ho spestrila speváčka Renáta Čonková. Počas prehliadky predviedli profesionálni modeli a modelky za sprievodného komentára moderátorky Silvie Pekárovej okolo tridsať modelov. Zákazníci mali možnosť si ich obzrieť zblízka, chytiť a vyskúšať materiál. „Dámy mohli vidieť kolekcie značiek Creenstone, OUI Moments a najnovšiu kolekciu značky Fred Sabatier. Samozrejme, mysleli sme aj na pánov. Tým bola predvedená aktuálna kolekcia značky Bugatti,“ dodala Eva Hýllová.

 

Na predvádzacom móle dominovali v dámskej kolekcii najmä kvetinové vzory, v pánskej prúžky, ktoré sú túto sezónu módnou vychytávkou. Modely z bavlny, hodvábu, ľanu i syntetiky osviežujúco a nevtieravo zvýrazňovali doplnky ako klobúky, šále a šatky írskej značky Pia Rossini.

 

Predajňa Beno otvorila svoj prvý obchod v roku 1991 na Štúrovej ulici v Žiline. O rok neskôr sa presťahovala na Mariánske námestie, kde sídli doteraz. V súčasnosti má v Žiline 4 prevádzky. Svojim zákazníkom ponúka široký sortiment značkového dámskeho a pánskeho elegantného i voľnočasového oblečenia.