Menu Zavrieť

Pánske bundy z jarnej kolekcie 2016

výpredaj 30% zľava

Nezabúdajme ani na mužov. Keďže sa jar už neodbytne hlási, tak z aktuálnej pánskej kolekcie vám chceme dať do pozornosti jarné bundy. Budú to krátke bundy, tzv. “pilotky“ značiek, ktoré ponúkame v predajni BENO-OC Dubeň Fashion.

Zo značky STONES môžete vidieť obojstrannú bundu v jasnej červenej, ktorej druhá strana je tmavomodrá s jemným prúžkom v bledomodrej. Určite vám neujde štepovanie, pruhovaný stojačik a aj patenty na rukávoch.

Z BUGATTI je to tiež štepovaná bunda v hnedej s úpletovými rukávmi v sivej farbe. Zapínanie je na zips a golier je riešený nízkym stojačikom na patent v kombinácii hnedej a sivej. Praktické bočné vrecká sú zdobené patentom.

Aj ROY ROBSON má v kolekcii krátku bundu. Je v tmavomodrej, zapínanie je na zips a v stojačikovom golieri sa ukrýva tenká kapucňa. Náprsné vrecko ja na zips so šnúrkou.

Zo značky PLATINUM môžete vidieť kombináciu nočnej modrej látky s čiernou kožou. Jemná jahňacia koža s dierkovaním je na rukávoch, spodnom leme, okolo vreciek a na stojačiku. Nechýbajú náprsné vrecká na zips a samozrejme bočné vrecká.

Bundy sme skombinovali s polami, košeľami a nohavicami, ktoré nájdete v tej istej predajni.

BENO – Žilina