Menu Zavrieť

Nová kolekcia – značka Luisa Cerano

Zo značky Luisa Cerano predstavujeme jej prvú kolekciu na sezónu 2017 – Sweet  Emotion.  Modely ponúkame v predajni na Mariánskom námestí.

Sweet Emotion je prvá kolekcia značky Luisa Cerano na sezónu 2017. Jej farbami sú antracitová, zlatá, vajíčkovo- žltá a smotanovo- biela. Kolekcia je vyskladaná z pulóvrikov, blúzok, nohavíc a nechýbajú ani šaty. Modely sú vypracované z kvalitných materiálov, na ktoré si návrhári tejto značky potrpia – vlna, kašmír, hodváb a viskóza.

Na antracitových šatách puzdrového strihu si všimnite široko riešený horný diel, ramená a široké rukávy. S lurexovou polokošeľou sú nakombinované smotanovo – biele nohavice, ktoré sú vysoko elastické a obvod pásu je riešený širokou gumičkou.

K módnej plisovanej sukni s pokrčeným efektom v metalovej zlatej je priložený hladký pulóvrik s ozdobnými kovovými gombíkmi.

Šaty jemnej pastelovej farby sú ,,áčkového,, strihu a rukávy sú široké, jemne zvonové. Na jednoduchej línii šiat zaujme hlboká slza s viazačkou.

Kolekcia Sweet Emotion je oveľa širšia a my sme vybrali len zopár modelov, ktoré nájdete v našej predajni na Mariánskom námestí.

BENO – Žilina.