Menu Zavrieť

Najnovšia kolekcia značky OUI

OUI – v našej predajni Classic fashion v Atriu Dubeň si môžete pozrieť jej najnovšiu kolekciu. Tu je zopár modelov na inšpiráciu.

Na obrázkoch vidíte najnovšiu kolekciu značky OUI. Jej farbami sú smotanovo- biela, bledo- sivá a čierna. Poznávacím vzorom tejto kolekcie sú – vtáčie pierka. Ako sme už pri OUI – čku zvyknutí v kolekcii nechýbajú jemné úpletové pulóvre, krátke a dlhé svetre, ľahké blúzky a tuniky. Z nohavíc sú to nielen stále aktuálne úzke – na telo, ale aj módne zvonové. Samozrejme všetky sú elastické, takže pohodlnosť pre nositeľku je istá.

A čo ,,vypichnúť,, z modelov, ktoré sme pre vás vybrali?

Krátka bundička z polyuretánu na zips, má jemný perleťový lesk . Všimnite si ukončenie rukávov v matnom prevedení a ramená lemované čiernou. Pod bundičkou je dlhá, jemná tunika bez rukávov a s prestrihnutím na bokoch.

N bavlnenej voľno- časovej blúzke kockovanej čiernou a bielou, si všimnite zapínaciu légu so skrytými patentmi a zaokrúhlenú dĺžku.

Módna metalická sukňa v zlatej, je v páse riešená čiernou gumičkou.

V kolekcii značky OUI je viac zaujímavých kúskov, ktoré by vás mohli osloviť. Radi Vás privítame v predajni Classic fashion v Atriu Dubeň.

BENO – Žilina.