Menu Zavrieť

Módna prehliadka kolekcie jeseň-zima 2014

Firma Beno – Žilina si verných zákazníkov dovolila pozvať na malú módnu prehliadku na Mariánskom námestí, v ktorej predviedla najnovšie modely sezóny jeseň – zima 2014.

Hitom tejto sezóny sú kožušiny. Ako to už väčšinou býva, v jesenných a zimných kolekciách prevládajú skôr tmavé farby ,,oživené ,, pestrými farebnými tónmi. Na predvádzacom móle nechýbala vždy módna čierna, sivá, modrá, hnedá v kombinácii s ružovou, červenou, fialovou, béžovou a bielou. Zo vzorov sme mali možnosť vidieť stále aktuálne kvety, módny leopard a nikdy nestarnúce káro.

Na úvod nám modely a modelky predstavili novú kolekciu už zo známych značiek Soccx, L´Argentina a Camp david. Spoločným znakom týchto troch značiek sú výrazné výšivky a potlače znázorňujúce logo, pestré kamienkové a flitrové zdobenia.

V druhom vstupe nám boli predstavené farebné kolekcie dámskej značky pochádzajúcej z Nemecka, ktorá má nezvyčajný názov – Kapalua.

V predposlednom vstupe modelky predviedli značku Tuzzi. Nechýbali kabáty, bundy, vzorované šaty – všetko z kvalitných materiálov. Výnimočné a neprehliadnuteľné modely očarili aj našich pánov v hľadisku.

Na záver príjemného večera sa dievčatá predviedli v modeloch talianskej značky LIU – JO, ktorá ma, podotýkam, zaujala najviac. Modely tejto značky sú povestné svojou kvalitou použitých materiálov, prevažne prírodných . Sú odvážne, nielen strihmi ale aj farbou a výrazným zdobením. Úzka línia čiernych šiat zaujala stojačikom, rozstrihnutými ramenami a ľahkým leskom. Tento skvostný model bol doplnený bielou kožušinovou čiapkou.