Menu Zavrieť

BENO ponúka exkluzívne značky západnej Európy

DIDIER PARAKIAN

didier parakian

Exkluzívna francúzska značka sídliaca v Marseille prezentuje modely z dielne módneho návrhára arménskeho pôvodu Didier Parakiana.

Spoločnosť má dlhoročnú tradíciu a obchodné zastúpenie vo viac ako 30-tich krajinách. V každej sezóne pripraví značka niekoľko farebných kolekcií, ktoré upútajú svojou sviežosťou, originálnymi materiálmi, výšivkami, potlačenými aplikáciami a rôznymi ozdobami, ktoré podtrhujú ženskú krásu a pôvab.

Na aktuálnu sezónu si značka pripravila pre dámy deväť rôznych kolekcií, v ktorých nechýbajú nadčasové úplety – či sa už jedná o šaty alebo kabáty. Pestré vzory, farby ako červená a zelená v kombinácii so žltou rozžiaria každú ženu v sychravých jesenných dňoch.

Samozrejme, nechýba ani nestarnúca čierna v kombinácii s hnedou, fialovou, béžovou a oranžovou. Použité sú len kvalitné materiály, ako hodváb, kašmír a vlna, ktoré uspokoja aj tú najnáročnejšiu zákazníčku.

LE PETIT BAIGNEUR

Francúzsky šarm a ležérnosť – to je kolekcia Le petit pre jesennú a zimnú sezónu, ktorú jej návrhári nazvali „French Manhattan“. Táto originálna značka sídliaca v meste Roanne je už známa svojim vrstvením, takže v kolekcii nechýbajú kardigány, tuniky, šaty, legíny, sukne, šály … všetko v hrejivých a teplých farbách jesene.

Veľmi príjemne pôsobí červená v kombinácii s oranžovou a hnedou, fialová so sivou a nechýba ani módna žltá horčicová v kombinácii s hnedou.

Modely sú vypracované z prírodných materiálov ako vlna, bavlna, kašmír, ale zaujmú i kombinácie so syntetickými materiálmi.

Zo vzorov prevláda hlavne aktuálna bodka a prúžok.

JOCAVI

jocavi

Španielska značka Jocavi zo slnečnej Barcelony nie je na našom trhu žiadnym nováčikom. O jej tradícii a kvalite výroby veľa napovedá aj to, že bola založená už pred 180 rokmi ako rodinná firma. Precíznosť výroby a obľúbenosť u zákazníkov jej priniesli ovocie v podobe obchodných zastúpení na celom svete.

Typickým rysom tejto módnej značky je spojenie komfortu každodenného nosenia s túžbou každej z nás – byť moderná a elegantná zároveň.

Výborne vypracované strihy, kvalitné materiály a bezkonkurenčné detaily tejto značky veľmi efektívne zdôrazňujú ženský pôvab.

V kolekcii na túto sezónu môžu dámy nájsť výborne sediace nohavice s elastanom, postavu zvýrazňujúce vlnené saká a štepované zimné bundy s módnym leskom. Z farieb prevláda sivá, modrá, zelená, fialová a hnedá.

CREENSTONE

Táto, už mnohým dámam známa holandská značka, sa špecializuje na perfektne vypracované kabáty a bundy z exkluzívnych materiálov s pútavými modernými prvkami. Čo sa týka aktuálnej sezóny, samotná návrhárka Jetske Kooi potvrdzuje, že kusy zo zimnej kolekcie sú špeciálne vypracované a zdobené tak, aby boli perfektne komfortné pre nositeľky v nadchádzajúcom drsnom počasí.

Tradičné kabáty dostávajú nové materiály ako guma, vosk či kožušina. Použité materiály a výplne sú teplé, tenké a ľahké. Dlhé kabáty sú zakončené balónovými sukňami. Výraznými ozdobami takmer na všetkých modeloch sú veľké látkové gombíky a švy inšpirované 17. storočím – všetko veľmi ženské. Z farieb prevládajú jemné tóny hnedej, tmavomodrá, sivá, tmavohnedá, tmavozelená a čierna.

Značka Creenstone je známa veľkými goliermi, kapucňami a výraznými vreckami. Stále kladie dôraz na vypchávky na ramenách, ktoré tvoria krásnu ženskú siluetu.

SANDWICH

Netradičná holandská značka Sandwich oslávila v tomto roku 30. narodeniny v rámci spoločnosti Veldhovengroup, ktorá na poli módy pôsobí od roku 1950 a vo svojom portfóliu má štyri značky. Módni návrhári v Amsterdame vytvárajú každú sezónu nápadité a kultivované kolekcie, ktoré svojou prirodzenou eleganciou, náročným spracovaním, dokonalou zladenosťou a úplnosťou jednotlivých kompletov musia zaujať snáď každú ženu.

Túto módu v celom svete, ale hlavne v Európe vyhľadávajú ženy, ktoré sledujú módne trendy a zároveň poznajú svoj štýl, sú sebavedomé, kreatívne a neboja sa experimentovať s oblečením.

V predajni budete mať možnosť vidieť zaujímavé „kúsky“ v červenej, sivej modrej, bordó, hnedej a čiernej, ktoré môžete navzájom kombinovať.